VENSZ

PNSE732 Galaxy Titánium Köröm és Kutikula eltávolító csipesz

PNSE732 Galaxy Titánium Köröm és Kutikula eltávolító csipesz

4 290 Ft

Leírás

Az új kedvenc a bőrvágásban. Legújabb trendkiegészítők és eszközök, amelyek nem hiányozhatnak a körmös szakemberek repertorjából. A galaxy kollekcióban elhoztuk a világűr színeiben pompázó titánium köröm- és kutikula eltávolító csipeszt, amely méltó társa lesz a trendi szalonkörnyezetnek.Bőrvágásnál elsősorban haladó és profi szakembernek, kezdőknek pedig kövek kiszedéséhez a köröm felületén található gél lakk eltávolítás során.MIÉRT SZERETJÜK?

Éles, pontosan levágja a felesleges bőrt. Az élét használva könnyen eltávolítható a kutikula és a bőrkeményedés. Hegyét használva a kövek, díszek kipattinthatóak, ráadásul remekül illeszkedik a galaxy kollekció többi eszközéhez. Kiváló alternatíva bőrvágás során olló helyett. Sablon vágásnál könnyű és egyszerű formakialakítást tesz lehetővé. Kövek, díszek esetén nem pattog, nem szikrázik, mint a csiszológép.HOGYAN HASZNÁLD?

Bőrvágásra: a felemelt kutikulához illesszük a csípő élét és enyhe nyomással csípjük le a felesleges bőrt. Kövek, díszek kiszedése: a csípő sarkát használva, pattintsuk ki a díszeket.PERFECT TIPP

Szerezd be a Galaxy Kollekciónk további kiegészítőit és kápráztasd el vendégeidet egy galaktikus élménnyel!

Kapcsolódó termékek