LACGEL LAQ X - CHERRY BLOSSOM GÉL LAKK SZETT
> Perfect Nails > Kollekciók > LACGEL LAQ X - CHERRY BLOSSOM GÉL LAKK SZETT

LACGEL LAQ X - CHERRY BLOSSOM GÉL LAKK SZETT

Még nem értékelték a terméket! - Hűségpont: 108 pont
10 750 Ft
LaQ X Gél Lakkok új színeivel nem foghatsz mellé! X, mint extra színélmény! Ez azt jelenti, hogy akár 30%-kal pigmentáltabb színei, krémesebb állagú gél lakkjai, olyan X - élményt nyújtanak, amivel tökéletesre fejlesztheted gél lakkozási technikádat. Igazi csábító, dögös, intenzív színekkel folyamatosan bővülő kollekciókkal lepünk meg Téged időről - időre! Hát nem fantasztikus?Egyaránt alkalmazható műkörömre és gél lakként is.ÚJ! - 2021 DIZÁJN GÉL LAKK ÜVEG ÉS AZ X-ECSET!

LaQ X extrapigmentált géllakk termékcsaládunk, nem csak extra színélményt, de a "száraz" ecsetes orosz technikához alkalmazott X-ecsetet és különleges üvegét is magával hozta! Miért olyan nagyszerű?Színminta kupak: Tényleges szín bemutatása, így a fiókodban könnyen megtalálod kedvenceidet!

Selyemmatt kupak: Csúszásmentes fogás a legizzasztóbb helyzetben is.

X - ecset: Precíziós vágása egyszerűen tökéletes, gyerekjáték a perfect lakkozás legyezővé nyíló formájával.

Dizájn üveg: Elegáns kivitele és szélesebb formája jobban kézre áll, mint valaha.

Új fejlesztésünkhöz különleges eljárás is párosul. A "száraz" ecsetes orosz technikával megtanulhatod a legkönnyebben és leggazdaságosabban használni LAQ X gél lakkjainkat .FIGYELEM! Használat előtt fel kell rázni vagy egy spatulával felkeverni az egyenletes pigmenteloszlásért.LACGEL LAQ X TULAJDONSÁGAI:

Krémes állagú, lágyan terülő lakkzselé család, mely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. Akár 3-4 hétig tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes eredmény! Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, műkörmök tetejére, körömdíszítéshez. Használatához alap- és fedőfény szükséges.Állaga: közepesen sűrű (3-as)

Rugalmasság: rugalmas (2-es)

Oldhatóság: nem oldható (1-es)

Kötés: UV lámpában 2-3perc / LED lámpában 30-60mp

Kötés utáni állag/fixálás: Kötés után kicsapódó diszperziós réteg keletkezik.

Kötés utáni felület/ fény: Kötés (fixálás) után felülete matt.(4-es = fényzselé szükséges.)

Eltávolítás: reszelővel

HOGYAN HASZNÁLD?

Előkészítés: Bőrtolás, kaparás, körömformázás, bolyhozás: finom buffer-rel a köröm felület előkészítése.

Tisztító /előkészítő: A köröm tisztítása, zsírtalanítása, vízelvonás Perfect Prep előkészítő folyadékkal

Tapadás elősegítő: (opcionális lépés) Szükség esetén a még jobb tapadás érdekében Perfect Bond Primer tapadás elősegítő, folyékony tapadófilm használható. (20mp száradási idő után a felület ragacsos marad, hogy jól tapadjon) FIGYELEM: Ez ugyan jobb tapadást biztosít problémás körmök, és nagyobb igénybevétel esetén, viszont a leoldásnál meghosszabbítja az időt)

Alap zselé: Tapadó réteget képez, megerősíti a természetes körmöt, és megakadályozza a saját köröm elszíneződését. Színtelen alapréteg zselének javasolt: LacGEL Base&Top / Bond Gel Vitamine+ / Hardener Gel / Elastic Hard Gel

Kötés: Kötési idő, és mód a kiválasztott alapzselé előírása alapján.

Szín: Vékony réteg színes LacGel LAQ X felkenése lakkozó mozdulatokkal, vigyázva, nehogy bőrre kerüljön. FIGYELEM: lehelet vékonyan, szinte száraz ecsettel kell felvinni!

Kötés: Javasolt ujjanként köttetve, váltott kézen dolgozni, hogy a köröméleket biztosan fedje az anyag!

Fedő fény: Kötési idő, és mód a kiválasztott fedő fény előírása alapján. Lakkzseléhez fényzselének javasolt: LacGEL Base&Top / No Cleanse Top Shield / Flexi Top Gloss /Cool Shine Ever

Kötés: Fixálós fényzselénél kötés után fixáló használata kell

PERFECT TIPP

Tartósabbá tehető a köröm 2 módon:2-féle alapzselé együttes használatával pl: Bond Gel Vitamine+ + kötés + Hardener Gel vagy Elastic Hard Gel a szín alá.

Problémás körmöknél a Perfect Bond primer használható a Perfect Prep után. Ez viszont megnehezíti majd a leoldást!

ELTÁVOLÍTÁS

180-as reszelővel bontsuk meg a fedőfény zárását, majd a fóliában található vattát itassuk át acetonnal, és helyezzünk fel a leoldó fóliát az ujjakra. Hatóidő letelte után távolítsuk el a fóliát. Fólia levétele után narancsfa pálcával, vagy fém bőrkaparóval letologatjuk a feloldódott anyagot. A leoldott anyag maradéktalanul a fóliában marad.
Értékelések