VENSZ

PNP0084 Unicorn powder 5g pink

PNP0084 Unicorn powder 5g pink

1 690 Ft

Leírás

Unicorn powder- Vendégkedvenc!

Extra finom őrlésű, lehelet finom fénypor, varázslatosan színjátszó effekttel felületi díszítéshez a közkedvelt lila és rózsaszín árnyalatokban.

Holografikus és egyben metálos hatású és csillogóan kozmikus színek. A kagylóhéj és igazgyöngy színátmenetes csillogását idézi.

Minden lakkzselé színét megváltoztatja, ezért lesz különleges, melyhez még pink, illetve lila árnyalatok is hozzáadódnak. Felhasználás a hagyományos pigmentporokkal megegyezik. Fixmentes fedőzselébe kötési idő után szivacs segítségével dörzsöld bele az egész köröm felületébe. Nagyon szép homogén, nem szemcsés, krómszerű felületet fogsz kapni. A por rögzítése szükséges, ehhez fedd le rugalmas fényzselével, amely nem fogja elváltoztatni a színét.

Használat:

Fixálásmentes fedő fénybe köttetés után dörzsöljük bele Árnyékoló szivacs segítségével, a felesleget távolítsuk el Dust Magnet pormágnes kefével, majd fedjük fényzselével. Ha nem az egész köröm felületét szeretnék az Uniconis porral fedni, akkor fixálásmentes Delux Gel-el vagy CreamGel-el festett minta megköttetését követően csak a kívánt motívumba dörzsöljük bele, majd fedjük le fényzselével.

Perfect Tipp:Használhatod bármely színű felületen, mindegyiken tetszeni fog vendégeidnek.

Kapcsolódó termékek