VENSZ

PNZ4078 AcrylGel Prime 15g - Rainbow Quartz

PNZ4078 AcrylGel Prime 15g - Rainbow Quartz

3 990 Ft

Leírás

Csillámló színekkel bővült az AcrylGel Prime családja!

A műköröm zselé könnyedsége, a porcelán műkörömanyag stabilitásával. Extrém sűrű állagú, de könnyen, akár korlátlan ideig formázható. Egyedi összetétele a zselék és a porcelánok legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Bombabiztos tapadású műkörmök készíthetőek, gyors műkörmös szalonmunkában is. Saját köröm megerősítéséhez, épített műkörmökhöz vagy inverz tipes műköröm technikához egyaránt alkalmas. Kötés alatt a polimerizáció nem jár hőképzéssel, tehát nem éget.

MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES AZ ACRYLGEL PRIME?
Porcelán formázási technikával kell a köröm felületén eloszlatni,
Kevés lépésben felvihető,
Nem folyik el és könnyen reszelhető,
UV, UV/LED fény hatására köt,
Alapréteg nélkül kiválóan tapad,elég csak előkészítő folyadék használata.
HOGYAN HASZNÁLJUK?
A kívánt acrylgel mennyiséget nyomjuk ki a tubusból és helyezzük az előkészített körömlemez felületére. Ecsetünket mártsuk bele a Perefct Acrylgel Solutionbe, jól itassuk fel papírtörlőn, hogy az ecset csak nedves maradjon. Majd porcelán technikai mozdulatokkal lapogassuk, oszlassuk el a köröm felületén az Acrylgel Prime-ot. Tegyük be UV/LED lámpába köttetni. Kötés után fixáló folyadékkal távolítsuk el a ragadós réteget. Reszelés előtt töröljük át a köröm felületét Perfect Clean-el.

PERFECT TIPP
Mártsuk Perfect AcrylGel Solution-be az ecsetet, ha az anyag ragadni kezd az ecset szőréhez. Építéshez használhatod az AcrylGel Tip-et készletet.

FIGYELEM! Túlzott használata felhígíthatja az anyagot és esetleg felválást, apró buborékot okozhat.

FÁZIS: egyfázisú | HŐKÉPZÉS: szinte nincs | KÖTÉSI IDŐ: UV 4-5 perc, UV/LED 2 perc

Kapcsolódó termékek