Nook Starlight Blonde Fekete Szőkítőkrém 250g

Nook Starlight Blonde Fekete Szőkítőkrém 250g

Fekete szőkítőkrém, hamvas és jeges hatású világosításhoz, akár 7/8 árnyalattal.

Innovatív technológiájának köszönhetően akár 7-8 árnyalatnyi világosítás is elérhető, egyidejűleg semlegesíti a meleg sárgás, narancsos fényvisszaverődéseket.

Nem csöpög, nem duzzad és megőrzi optimális páratartalmát az alkalmazás során.

Biztosítja a magas kozmetikai és szőkítő teljesítményt. Lehetővé teszi számos technika alkalmazását mint a melír, árnyalások, airtouch, egyéb szabadkezes technikák vagy akár egy átfogó szőkítést.

A 7-es és világosabb hajalapon egy jeges/platina szőke eredményt biztosít egyetlen szőkítő szolgáltatás alatt és tonizálás nélkül.

- Könnyen keverhető, nem csepeg vagy duzzad és megőrzi optimális páratartalmát a felvitel során tökéletesen tapad
- Maximálisan tiszteletben tartja a haj szerkezetét
- Nem mattítja és nem szárítja a hajat

Bio áfonyaolaj: gazdag esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, vitaminokban (K, C, E), kiváló alfa-linolénsav és omega 3-6 zsírsavak forrása. Biztosítja a haj és a fejbőr megfelelő helyreállítását, hidratáltságot, védelmet és rugalmasságot biztosít.

Inulin: a hajat és a fejbőrt hidratálja, meggátolja a haj csomósodását és kondicionálja azt. Filmréteget képez a haj felszínén, amely megőrzi a nedvességet, hidratáltságot és puha tapintást eredményez.

Aktív növényi szén: segíti a haj világosítását és a sárgás-narancsos fényvisszaverődések semlegesítését, melyek a haj színtelenítésekor színelvonáskor jelennek meg, további ezüstös tónusozás igénye nélkül. Új vitalitást, puhaságot és fényt kölcsönöz a stresszelt és vegyileg kezelt hajnak.

Bio argánolaj: nagyon gazdag E-vitaminban, esszenciális zsírsavakban. Az argánolaj táplálja és erősíti a hajat, fényt ad és segít helyreállítani a sérült és meggyengült haj szerkezetét a világosítási folyamat során, mindezt antioxidáns és regeneráló összetevőinek köszönhetően.

Guargumi: természetes növényi eredetű összetevő, mely erősíti a kutikulát.
Kosárba teszem