VENSZ

Fanola Botugen szerkezethelyreállító maszk 300ml

Fanola Botugen szerkezethelyreállító maszk 300ml

3 720 Ft4 677 Ft

Leírás

Lezárja a megviselt hajszerkezetet. Megkönnyíti a belső rekonstrukció folyamatát. Selymessé, rugalmassá, fényessé teszi a hajat.Érintkezve a hajban lévő nedvességgel, a Botolife molekula kitágul, egy háromdimenziós hálóvá válik, ami a hajszálat erősebbé és nagyobb térfogatúvá teszi. Behatol a problémás területekre, a hajkéreg alá és helyreállítja a szerkezetet belülről. Erősíti a kutikulákat, így teljesen rugalmassá válik. Megerősíti és helyreállítja a törékeny és megviselt hajat. Négy lépésben lehet elérni az egészséges térfogat növekedést, tónust és ragyogást, ugyanakkor megviselt területek újjáépítését a haj kutikuláinak helyreállítását és elérni a fehérje egyensúlyt.

Hatóanyagok:
Exkluzív összetétel a Botolife, keratin és hialuronsav összetétel nyújt rendkívül hatékony eredményeket. Antiallergén, parabén mentes

BOTOLIFE:
Behatol a problémás területekre, a kéregbe is és helyreállítja a megviselt hajat belülről, erősíti a kutikulát, és így teljes és rugalmas hatás.

KERATIN:
Visszaállítja a hajszál elvesztett fehérjéit, így megerősíti, és ellenállóbbá, erőssé és robusztussá teszi. Ehhez tökéletesen illeszkedik a haj, javítása és átalakítása is.

HIARULONSAV:
Ellenőrzi a haj nedvességét és feltölti rosszul hidratált területeket, visszaállítja a megfelelő mennyiségű nedvességet, így éri el a teljes haj feszesítő és simító hatást.

Kapcsolódó termékek