VENSZ

Fanola No Yellow INCREDIBLE kondicionáló hab 250ml Fanola No Yellow INCREDIBLE kondicionáló hab 250ml

Fanola No Yellow INCREDIBLE kondicionáló hab 250ml

4 890 Ft5 277 Ft

Leírás

A 2020-as új esztendőbe a Fanola márka mindjárt egy új termékkel lép, az Incredible kondicionáló hajhabbal. Már a neve is azt sugallja, hogy „hihetetlen hatású hajhab-ról” van szó. Elég egyszer kipróbálni, hogy erről meggyőződjön.....

Mint a maszk, úgy az új kondicionáló hab is a No Yellow samponnal használandó. Ami a hamvasító maszkot illeti, továbbra is eddigi szokásai szerint dolgozzon vele. Javallott elsősorban az erősszálú hajra és a szőke haj intenzitásának megőrzésére. A kondicionáló hajhab egyéb lehetőségeket is nyújt. Valamivel több lila pigmentet tartalmaz, mint a No Yellow hamvasító maszk, ezért erőteljesebb a semlegesítő hatása. A 250 ml-es kiszerelés ideális otthoni használatra is. Nem utolsó sorban intenzíven táplálja a hajat, ezért külön tudjuk ajánlani vékonyszálú, igénybevett, roncsolt hajra.

Miként használjuk az új kondicionáló hajhabot? Mossuk meg a hajat a No Yellow hamvasító samponnal, majd egyenletesen vigyük fel a kondicionáló hajhabot a törülközőszáraz haj hosszába és a hajvégekbe. Amennyiben felfrissíteni szeretnénk a szőke hajszínt, elég 1-3 percig hagyni hatni, majd leöblítjük. A sárga szín semlegesítése érdekében meghosszabbítható a hatóidő 3 – 5 percre. Mindig bő vízzel öblítsük ki a hajból. Az eredmény lágy, fényes és selymes haj a nem kívánt sárga színárnyalatok nélkül, teli erővel és élettel. A kondicionáló hajhab nem ragasztja össze a hajat és nem terheli le, ennek köszönhetően újra élvezheti tökéletesen szőkén ragyogó, egészséges hajkoronáját.

Kapcsolódó termékek