Blog

Bejegyzések

2022-07-25
Megújult Fiber Fix
Professzionális szalonkezelés
2022-04-01
Fanola Color Zoom
Mindennapjaink egyik kardinális kérdése az effektív időtöltés, ezért is fontos, hogy miként rendelkezünk a munkánkra szánt idővel! Mi esetünkben két nézőpontnak kell találkoznia.
2022-03-28
Pro You by Revlon - Part II.
Indítsd be a kreatív énedet, adj formát a kreativitásnak és éld meg a művészi szabadságodat!
2022-02-25
Pro You by Revlon - Part I.
Hajfestés, Hajápolás és Hajformázás terén egyaránt felszínre hozza kreativítását. Ez a termékpaletta segíti kreatív látásmódját, így saját maga alkothat a szalonjában egyedülálló technikai szolgáltatásokat.
2022-01-06
Fanola Wonderful World
A tér, ami körülvesz, rólad szól, a módszereid és a stílusod az, ami megkülönböztet Téged a többiektől. EGYEDI ÉS JELLEGZETES! A WONDERFULL WORLD kollekció elmeséli a körülöttünk kialakított tér történetét, mely meghatározza egyéniségünket. Magába foglalja kedvenc színeink és tárgyaink világát, a zenét mely harmóniát ad életünknek és vidámmá varázsolja. A Fanola ezt a kollekcióját, a színek ódájaként tárja elénk, valamennyiünk egyéniségét ünnepelve.
2021-12-20
Color Wear Gloss Toner
Ha a vendégeid legnagyobb vágya az, hogy szőke hajuk legyen, akkor tedd lehetővé, hogy a szalonodban a legjobb módon éljék meg ezt! Az ALFAPARF Milano bemutatja a Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner oxidációs színezőt, az arginin alapú, folyékony textúrájú tonalizálót, melyet célzottan a szőke hajszín világának fejlesztettek ki. A tonalizálás tökéletesítésére kifejlesztett új termékcsalád: Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner árnyalataival áttetsző és természetes végeredményt érsz el, bármilyen szőkítési technikát is alkalmazol.
2021-12-20
Dream Factory kollekció
Az új színpaletta két új színsorozatból áll, melyeket az álmok folytonossága és a természetes kristályok áttetszősége ihletett meg. Lágy árnyalatok, melyek nyugalmat sugároznak, miközben a kristályokra jellemző fényességükkel, és melegségükkel pozitív energiát adnak.